När lammskaften fått fin färg, lyft upp dem och lägg åt sidan, häll bort överflödigt fett. Bräserad lamm skank, tar lite tid att göra, men den sköter sig nästan själv när den väl bräseras
Riktigt saftiga med mycket kött och fett på, passade de perfekt att marinera. Revbensspjäll på Turkiska Lammrevben var en ny bekantskap för mig, men absolut något jag kommer att köpa igen
Min ålderskris fortsätter här hemma vilket innebär att månskensbonden tror att han kommer svälta ihjäl bara för att jag försöker laga mat med lite mindre fett i
Putsa bort överflödigt fett. För mig är det själklart med revbensspjäll av lamm till jul eftersom jag och min familj föder upp lamm (naturbetat & ekologiskt uppfött) på Onsby Gård utanför Uppsala
Putsa lammsteken fri från hinnor och även fett om det är mycket fett på den. Gnid in hela lammsteken med smörblandningen och även där benet har suttit så det blir inuti