Efter ett tips bland kommentarerna här i bloggen (tack Johan W. ) provade jag en gammal goding. För en herrans massa år sedan gjorde Erik Lallerstedt några burgare som kampanj på McDonald’s
Erik Lallerstedts såser brukar jag allt som oftast ge tummen upp för. Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något
och baconlindade Haricots Vertes, beasås (Eric Lallerstedts är min favorit just nu. Hej svejs. Idag måste jag tipsa om ett recept jag snappat upp från Matplatsen
Börja med att lägga köttet i marinad, endera i en plastpåse eller i en bunke. Gör egen marinad om du vill, men jag använde en påse av Santa Marias vitlök&örter marinad som var kvar från grillsäsongen
bearnaisesås, t ex Lallerstedts Provencale. Baconlindade köttfärsjärpar fyllda med fetaost. Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden
Snabbt och lätt med marinerad fläskkarré, färdiga pommes strips, Eriks pepparsås (Erik Lallerstedts såser är vansinnigt goda, särskilt Chili bearnaisen) och Coleslow
Varmrökt lax fick sällskap av Erik Lallerstedts limeaioli och en krämig avokadosallad. I dag fixade jag till en snabb middag till mig och maken med det jag hade hemma
Hade en burk av Erik Lallerstedts Bearnaise som fick komma fram på bordet, den hade samma smak som den kalla bearnaise som jag brukar göra… men enklare att köpa färdig
Och så en rumstempererad bea, Erik Lallerstedts på burk som är riktigt god. Allt måste ju inte grillas nu även om man kan tro det när man läser mattidningar, men dessa dillfritters smakar väldigt bra till just en grillad köttbit