Tårtbottnar börjar jag få till riktigt bra och med muffinsbaket flyter det också på. EFTERSOM DOTRA ÄR laktosintolerant och bästisen inte tål gluten håller jag på och tränar på att bli bättre på framför allt den sistnämnda typen av bakning
Idag bjuder jag på ett enkelt recept på fantastiskt goda apelsin-och kardemumma muffins. Muffinsen blir mjuka, syrliga och får den där härliga smaken av nymald kardemumma, perfekta att baka hela året runt
Placera 12 stora pappersformar i fördjupningarna i en muffinsplåt. Låt glasyren stå cirka 15 minuter i kylskåpet för att bli fastare och klicka därefter en sked glasyr på varje muffins
Gluten- och laktosfria amerikanska bananpannkakor. Nyttiga äpple- och kanelmuffinsDessa nyttiga bakverk gjorda på kokosmjöl och pofiber som bas smakar härligt av äpple och kanel och är dessutom fyllda med protein tack vara Core Protein
Muffins. Bred lite färskost på varje muffins och toppa med lite basilika. Mixa färskosten med basilika, smaksätt med salt och peppar innan den breds över muffinsen
Självklart, tänkte jag – och har här använt dem till ett fluff som dekorerar muffins gjorda på samma botten som så kallade kärleksmums eller Gladys som vi kallade dem för när jag var liten och ofta bakade dem