Rör först ner smöret tillsammans med chokladen. Klä med bakplåtspapper eller smöra. 50 g smör. 50 g smör. Här är ett supersmarrigt gott recept för alla lakritsälskare
Tillsätt turkisk peppar, vaniljsocker och smör. 50 g smör. Krossa den turkiska pepparn. Koka upp mjölk och socker i en tjockbottnad kastrull och låt koka i ca 25 minuter eller till 120 grader
Igår kväll gjorde jag lakritsfudge, som jag trodde blev helt misslyckade, eftersom de inte hade stelnat när jag gick och la mig, men idag hade det blivit fudge
Vispa smöret mjuk med sockret. 150 g smör. 150 g smör. Cookies med lakritsfudge och vit citronchoklad. För ett tag sedan hade de utförsäljning igen, denna gång var det vit choklad med citronsmak
lakritsfudge. 1 msk smör. Blanda vispgrädde, strösocker, sirap och smör i en kastrull och låt koka på medelhögvärme tills det når temperaturen 120°C. 1 msk smör
50 g smör. 1 äggSjud ihop passionsfrukt med sirap och smör. LakritsFudgeRippel (går så klart bra med köpt Lakritstopping också)100 g Kick. 1 msk smör. 50 g smör. 1 äggSjud ihop passionsfrukt med sirap och smör. LakritsFudgeRippel (går så klart bra med köpt Lakritstopping också)100 g Kick. 1 msk smör. 1 msk smör. 1 msk smör
Skulle testa detta recept som skulle bli lakritsfudge, tänkte mig sådanadära som finns bland lösgodiset, Lonka, de fyrkantiga lakritsfudgebitarna, himmelskt goda
LakritsFudge. Smält chokladen ihop med smöret i en skål över vattenbad. Tillsätt smöret. Fudge400 g mörk choklad25 g smör1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt) (använd inte den sorten som heter original eller karamalliserad). 1 dl vispgrädde10 After Eight-plattor200 g mörk choklad av god kvalitet (ej blockchoklad)2 tsk smör