LakritsFudgeRippel (går så klart bra med köpt Lakritstopping också)100 g Kick. 1 msk mjölk. LakritsFudgeRippel (går så klart bra med köpt Lakritstopping också)100 g Kick. 1 msk mjölk. 1 msk mjölk. 1 msk mjölk
Det här med lakritsfudge är inte min starka sida, jag får inte sådandära god härligt len mjuk fudge som finns att köpa bland lösgodiset utan varje gång jag försöker mig på lakritsfudge så blir det kola av det, iofs tokgod lakritskola med mycket smak av lakrits och det är ju inte helt fel
Koka upp mjölk och grädde. 2 dl mjölk3 dl vispgrädde100 g + 50 gram Lakritsfudge1 dl strösocker6 äggulorKoka upp mjölk och grädde. Häll därefter i 100 gram lakritsfudge och rör tills den smält helt. Vispa äggulor och socker riktigt fluffigt, häll detta i den varma gräddmjölken och rör om välSjud glassmeten under vispning tills krämen tjocknat, tills glassmeten blir runt 82-85 grader, den får inte börja koka. Hacka resterande 50 gram lakritsfudge i små bitar och rör ner den i glassmeten. 2 dl mjölk. 50 gram Lakritsfudge
Lakritsfudge. Vänd ner mjölblandningen i äggsmeten och tillsätt sedan mjölken. Lakritsfudge. Lägg alla ingredienser utom lakritsgranulaten till lakritsfudgen i en vid, tjockbottnad kastrull
Vi bjöd på saffransbutterkaka, lakritsfudge och pepparkakstryffel. Smält 100 g smör, tillsätt 2,5 dl mjölk och 0,75 dl strösocker. För att göra 20-30 choklad- och lakritsfudgebitar kokar du upp 2 1/2 dl socker och 1/2 dl standardmjölk. 2,5 dl mjölk. 1/2 dl standardmjölk