Rör tills all choklad har smält och rör till sist i det rumsvarma smöret. Macarons var ett tag sedan, och med lakritstryffel blev första gången jag provade
Smält smöret, låt svalna en aning om du värmt det till hett. Jag själv har inte lärt mig att tycka om lakrits, än i alla fall men pappa älskar saltlakrits
smält,och sedan vispa ytterligare en liten stund. Jag valde att tillsätta lakrits i min curd,och då blir det smak med citron och lakrits och de smakkombinationer passar perfekt tillsammans
Dessa är superenkla och goda ischoklad med smak av lakrits. Hacka chokladen och ha den i en mikrovågsugnssäker form tillsammans med kokosfettet kör i 30 sekunder åt gången på mikron och rör efter varje gång tills det smält
Strö över resten av lakritspulvet och lite flingsalt. När kolan är klar tar du bort kastrullen från plattan och rör ner 1 dl av lakritspulvret till allt smälter samman. Häll lakritssmeten i en bakplåtspapperskläddform (cirka 15*30)