Lägg skalet och saften från halva citronen i den skål du vill ha den färdiga sillen i. Rör ut lakritsgranulaten och de nymortlade/nymalda fänkålsfröna direkt i asken med crème fraiche
Riv skal och pressa saften från citronen. Jag valde att tillsätta lakrits i min curd,och då blir det smak med citron och lakrits och de smakkombinationer passar perfekt tillsammans
Gröp ur kärnorna ur passionsfrukterna och pressa dem i en sil så du får saften av dem. en med ett skal av vit choklad, penslad med guldpulver och fylld med en passionsfruktsganache och en med ett skal av mörk choklad, ringlad färgad choklad i bottnet och fylld med hallon- och lakritsganache
Lakritssås. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt strösocker, vaniljsocker och riv ner skal från en citron och tryck ut saften från 1/2 citron och rör till det löst upp sig
Rör därefter ner honung, saft samt skal från en citron, och gärna även lite av fruktköttet. Häll därefter över smeten i en passande låda, och krossa/skär lakritskarameller i bitar, vilka du därefter strör över glassen och rör ner något
saft av ½ liten citron. Denna gång blev det i portionsformar och med en smaskig Passionsfruktcurd och en touch av Citron i halva Philadelphiafyllningen samt en LakritsFudgeRippel på toppen
Chokladkladdkaka med lakrits. Vispa ihop ägg, socker, sirap, mjöl, kakao och lakrits. Jag pudrade lite mer lakritspulver på toppen av kakan samt ett par korn flingsalt för att förstärka smaken innan servering
Blanda äggvita, strösocker och saft av citron i en rostfri bunke. Blanda ner lakrits. Ringla över lemoncurd, strö över hallon, citronzest och pudra över lakritspulver
Värm sedan upp kakaosmöret tillsammans med skalet från en citron, sötning, vanilj och saften från halva citronen (i en skål i micron eller över ett vattenbad) Blanda sedan ner lakritsen i chokladen och häll upp på aluminiumfolie och låt det stelna
Tillsätt citronzest och citronsaft och rör till en jämn smet. 12 citroner, saft (1dl) och zest. 1Fyllning5 äggulor 1 burk sötad kondenserad mjölk 2 citroner, saft (1dl) och zest
Blanda lemoncurd, mascarpone, crème fraîche, citronskal, citronsaft och honung i en bunke. Jag serverade med hallon och blåbär vända i råsocker, lakritspulver och färsk mynta
2msk smaksättning/oblandad saft. Idag har det tillverkats Jelloshots här hemma. Det är Robin som beställt det tills på Lördag för här ska ingen sitta och va på 3e ölen klockan halv tolv utan alla ska vara fulla