Strö över resten av lakritspulvet och lite flingsalt. flingsalt. flingsalt. När kolan är klar tar du bort kastrullen från plattan och rör ner 1 dl av lakritspulvret till allt smälter samman. Häll lakritssmeten i en bakplåtspapperskläddform (cirka 15*30)
Flingsalt. Mitt absoluta favoritgodis, all time, är chokladfabrikens choklad med lakrits och havssalt. Lägg bollarna på bakplåtspapper och strö över lite flingsalt
Om du önskar såsen lite saltare som jag kan du smula ner en nypa flingsalt och för att göra såsen riktigt svart, tillsätt några droppar svart hushållsfärg
Ha i lite flingsalt och blanda. Lakrits och hallon är ju klassiska smaker som gillar att hänga ihop. Smaka av med så mycket lakrits som du tycker blir lagom
) Inte vilken chokladmousse som helst heller utan en underbar variant med salt karamell och lakrits. Den söt-salta chokladmoussen med lakritstouch och de syrliga och friska hallonen
Häll i lakrits och vatten. Lakritsglasyr. 2 msk lakritspulver. 3 msk flingsalt. Värm ugnen till 225°C. Lägg två smörpapper omlott i en långpanna som är cirka 32x40 cm