Eller med apelsin och choklad. En fudge på mandel och dadel, smaksatt med lakrits och lime. Tycker ni inte om lakrits (hej Nora) så kan ni egentligen bara använda basen med mandel och dadlar och smaksätta precis som ni vill
Det kan vara allt ifrån frystorkade hallon, lakrits eller choklad eller som i detta recept där jag använt mig av lite apelsincest (skal)för att få en härlig apelsinsmak på knäcken
Varken dulce de leche & lakrits eller dulce de leche & äpple klingade fint i hans öron, andra bloggare var tvungna att visa vägen först innan han tyckte det var något som skulle provas även i vårt kök
De här bollarna är smaksatta med lakrits, men andra förslag på smaksättning är rivet skal av apelsin, vaniljpulver, kaffe eller så struntar man bara i att smaksätta med något annat än kakao
Jag har använt mörk choklad, ljus choklad, mintchoklad, choklad med apelsin och choklad med lakrits. Här kommer receptet på chokladglassen jag skrev om igår
Kryddig smak med fatkaraktär, inslag av jordgubbar, choklad, kanel, hallon, lakrits och örter. Mycket fruktig smak med fatkaraktär, inslag av ananas, röda äpplen, mango, vanilj, nötter och apelsin
Receptet på AUSSIE Hot Sangria är baserat på AUSSIE Kangarouge Shiraz, ett medelfylligt, eldigt och generöst australiensiskt vin med välbalanserad blåbärskaraktär och en trevlig eftersmak med inslag av svartpeppar, mynta, lakrits och eucalyptus
Då passar jag på att baka en mjuk kaka med apelsin, kokos och lakrits. Nu är apelsinerna som godast. Blanda ihop i en bunke mjöl, vaniljsocker, lakritspulver, rivet apelsinskal och bakpulver och rör ner det i smeten
Lakrits, hallon, apelsin, havssalt, mint, jordgubbs, blåbär är bara några av dem. Mousse måste vara det säkraste kortet om man vill servera en dessert som bara slinker ner som bomull i magen efter en ändå rätt mättande middag