I tonåren kommer jag ihåg att vi fiskade lake på vintern i Västergötland. Lägg ned fiskkotletterna, krydda med salt och vitpeppar, slå på vinet och bräsera under lock någon minut
Tillsätt krossade tomater, paprikapulver, buljong och vin. 0,5 dl vitt vin, chilenskt. 5 burkar skaldjursmix i lake, à 170 g. 300 g torskfilé 2 gul lök, hackad 2 msk olivolja 2 burkar krossade tomater, à 400 g 5 dl fiskbuljong 0,5 dl vitt vin, chilenskt 1 msk paprikapulver 5 burkar skaldjursmix i lake, à 170 g 5 dl vatten salt, efter smak persilja, finhackad
Naturen där är helt underbar både på sommar, vinter, höst och vår. Helgen spenderades med underbara vänner i Lake Tahoe, en plats som alltid kommer att ligga nära våra hjärtan
Ta upp fisken ur laken och lägg i en ugnssäker form. Häll på vatten så de täcks och lägg ner en buljongtärning samt vitt vin och pudra med lite vitpeppar
En knivsudd chiliflakes. En kall öl,bubblor eller ett glas vitt vin passar fint till denna macka. 1 burk lyxräkor i lake. ⭐️⭐️⭐️ 1 burk lyxräkor i lake
Häll på vin och buljong, låt sjuda ca 10 min. 1 dl Matlagningsvin Vitt. 1 dl Räkor i Lake. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen och ställ åt sidan när den är klar
Häll i vinet och tillsätt vitlök och persilja. 1 liten burk kräftskärtar i lake. 1 ½ dl vitt torrt vin. 1 liten burk kräftskärtar i lake. 1 ½ dl vitt torrt vin