Skala räkorna eller låt räkorna i lake rinna av. 500 g färska räkor eller räkor i lake i ask (500 g motsvarar 2 askar). 4 salladslökar i bitar. Lägg i vitlök, salladslök och sockerärter fortsätt woka ca 2 minuter. 500 g färska räkor eller räkor i lake i ask (500 g motsvarar 2 askar). 2 morötter 1 vitlöksklyfta 4 salladslökar i bitar
Strimla salladslöken och fräs den i oljan tillsammans med böngroddarna. 580 g handskalade räkor i lake. 1/2 påse salladslök (à 125 g). 1/2 påse salladslök ( 125 g)
Servera överströsslat med salladslök, koriander och chiliflakes/strösockerblandningen. Receptet finns sist i detta inlägg och det kommer från boken "Det thailändska köket" av Somi Anuntra Miller och Patricia Lake
Ansa och skiva salladslöken. Låt räkorna rinna av, vänd ner dem i pannan tillsammans med salladslöken. 1/2 påse salladslök (à 125 g). 360 g räkor i lake
Skala räkorna eller låt räkorna i lake rinna av. Skiva salladslök och morötter, Hacka vitlöken. Lägg i vitlök, salladslök och sockerärter fortsätt woka ca 2 minuter. 500 g räkor eller 2 askar räkor i lake. 4 salladslökar
Ansa och skiva salladslöken. Låt räkorna rinna av, vänd ner dem i pannan tillsammans med salladslöken. 1/2 påse salladslök (à 125 g). 360 g räkor i lake. 1/2 påse salladslök ( 125 g). 360 g räkor i lake
Skär fänkål, salladslöken och paprikan i bitar. Fräs fänkål och salladslök i en stekpanna med olja. 2 burkar kräftstjärtar i lake à 360 g. 4 salladslökar