4 2 burkar räkor i lake (à 360 g) 250 g risnudlar 1 gul paprika 1/2 ask sockerärtor (à 150 g) 1/2 knippe knipplök ca 250 g pak choy 1 msk olja 1 lime 1 1/2 msk finriven ingefära 1 tsk sambal oelek salt och peppar Lägg till i inköpslistan
lyxräkor i lake). Skiva och stek champinjonerna i olja tills de blir gyllene, tillsätt vitlök, röd currypasta och ingefära och fräs ytterligare någon minut
Så när ett bra tillfälle infann sig att planera middagen ett dygn tidigare (vilket är ovanligt för att vara mig) så kokade jag saltlake och lade kycklingen i
Skala och klyfta gul lök, skala och riv vitlök och ingefära. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs lök, vitlök och ingefära tillsammans med currypasta under omrörning i en minut
Blanda ner avrunna skalade räkor i lake med grönsakerna. 2 lime2msk rapsolja1 tsk sesamolja5 msk japansk soja2-3 msk riven ingefära1 tsk strösockerPressa saften ur limen
Skala och klyfta gul lök, skala och riv vitlök och ingefära. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs lök, vitlök och ingefära tillsammans med currypasta under omrörning i en minut