Bre sedan ut kokossmeten på kakan så jämt och försiktigt som möjligt. När det är 5 minuter kvar innan du ska ta ut kakan ur kylskåpet kan du börja blanda sedan kokosen och den kondenserade mjölken i en bunke så att det blir en smet. 3 dl mjölmix (Jag använde Lailas Mjölmix). 200 g kokos (ca en påse)
(Jag använde flytande mjölkfritt margarin som är fritt från kokos och solros). 3 1/2 dl naturligt glutenfri mjölmix, t ex Lailas gula. 3 1/2 dl naturligt glutenfri mjölmix, t ex Lailas gula
Jag använde Lailas Gula. Antingen kokos eller solros i. Jag använde Lailas Gula. Nu håller jag på att experimentera i köket för fullt för att se vad man kan baka för småkakor på neutral olja
Jag väljer flytande mjölkfritt margarin då den inte innehåller kokos eller solros. Jag väljer flytande mjölkfritt margarin då den inte innehåller kokos eller solros