Tillsätt lite lagerblad och låt allt koka ner ganska ordentligt. Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkens fantastiska köttbitar som fått tillagas i låg temperatur och i lååååång tid
800 g oxfilé i skivor. 12 st lagerblad. Låt det brynas lätt och stek sedan oxfilén i 1-1 ½ minut på vardera sida, låt sedan köttet vila på en tallrik under folie i 5 minuter innan servering (för medium) Vill du ha köttet mer eller mindre tillagat se tips nedan
Rör ned portvin, fond och lagerblad. Putsa oxfilén. Oxfilé med hemmagjord pommes och beasås (mjölkfri). 800 g oxfilé. 1 lagerblad. 800 g oxfilé. 1 lagerblad svartpeppar
Häll på vinet, lägg i timjankvistarna och lagerbladet. Igår åt vi helstekt oxfilé med rödvinssås. Helstekt oxfiléOxfilén putsade jag och kryddade med salt och peppar
Tillsätt rödvin, köttfond, vatten, lagerblad och timjan. Oxfilé. Salta och peppra oxfilén och bryn köttet runt om tillsammans med smör, krossad vitlök, och en kvist timjan
Kryddig smak med inslag av fat, björnbär, vitpeppar, lagerblad, lakrits och viol. Den här gången fick kålen sällskap av bakade tomater och en saftig bit oxfilé med vitlökssmör