Över till något trevligare - en krämig lövbiffsgryta som min fina mamma brukar göra. Det räcker fint med paprika och lök men champinjoner skulle nog passa fint också
Skala och hacka löken. 2 tsk margarin400 g lövbiff12 hela färska chaminjoner1 liten gul lök1 tsk paprikapulver1 msk vetemjöl1 dl kycklingbuljong4 msk tomatpurésalt och peppar2 dl gräddfilSmält matfettet i en stekpanna. 1 liten gul lök
Bjud på en mustig köttgryta med smak av lök och chili. Lövbiffsgryta med soltorkade tomaterDenna krämiga sås med lövbiff, persilja och soltorkade tomater passar utmärkt ihop med pastans lena smak
Bjud på en mustig köttgryta med smak av lök och chili. Lövbiffsgryta med soltorkade tomaterDenna krämiga sås med lövbiff, persilja och soltorkade tomater passar utmärkt ihop med pastans lena smak
12 gula lökar. 11 vitlök solo. 1Finhacka lök och vitlök och fräs mjuka i samma panna som lövbiffen stekts i. 1Rör ner lökfräset med köttet och häll sedan på vatten så det knappt täcker, rör ner fond och soja och låt puttra under lock i ca 2 timmar