Lövbiff recept

380 Spara
Fylld lövbiff

Fylld lövbiff

Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar
144 Spara
Lövbiff med soltorkade tomater och ädelost.

Lövbiff med soltorkade tomater och ädelost.

Servera med kokt, råstekt eller Hasselback potatis. Lövbiff. Lövbiff. Väl hemma blev det att ställa sig vid spisen och laga lite mat, idag blev det rullader av lövbiff med massa goda grejer i Receptet är enkelt och man behöver inte några specifika mått, jag brukar räkna på 1-2 skivor kött / person beroende på hur stora köttskivor jag har
13 Spara
Lövbiff gryta med sparris och morot

Lövbiff gryta med sparris och morot

Skala sparris och alternativt tvätta morot, skär dessa grovt. Lägg upp på en tallrik och tillsätt mer margarin och fräs sparris och morot i 1 minut. Låt sjuda i 5-7 minuter, tills morot och sparris har blivit mjuka. 100 g grön sparris. 2 morot
4 Spara
Orientalisk lövbiff

Orientalisk lövbiff

Smaka av såsen med socker och vinäger. 4 lövbiffar (ca 300 g)1-2 msk smör eller olja1/2 moget päron4 vitlöksklyftor2 msk hackad färsk ingefära2 medelstora gula hackade lökar4 msk äkta soja1 liten morot i stavar1-2 msk socker2 msk vinäger1 bunt gräslök2-3 msk rostade sesamfrön (rostad i torr stekpanna några minuter)Skär lövbiffar i breda strimlor. 4 lövbiffar. 2 msk vinäger
2 Spara
Lövbiff med äpple

Lövbiff med äpple

Avsluta med det tärnade äpplet, smaka av med lite salt och peppar. Under tiden bryn lövbiffen hastigt i 2-3 omgångar i en het stekpanna med olivoljan. 600 g lövbiff, skuren i strimlor
0 Spara
Skogssvampfylld lövbiff

Skogssvampfylld lövbiff

Fördela svampröran på ena halvan av lövbiffsskivorna. 200 g djupfryst eller torkad blandsvamp t ex trattkantareller, soppar, blodriska eller svamp på burk. 4 lövbiffar (à 125 g). 200 g djupfryst eller torkad blandsvamp t ex trattkantareller, soppar, blodriska eller svamp på burk. 4 lövbiffar ( 125 g)
Sökförslag och sidor