Tillsätt vinägern och låt den nästan koka in. Skär lövbiffen i strimlor. 600 g lövbiff. 2 msk vitvinsvinäger. 600 g lövbiff salt och malen vitpeppar smör att steka i 1 gul lök 2 msk vitvinsvinäger 1,5 dl vitt vin 1 dl köttbuljong 2 msk dijonsenap 2 dl grädde 2 vitlöksklyftor
Tillsätt vinägern, grädden och rosépepparn i sista stekningen, låt koka ihop lite. Under tiden bryn lövbiffen hastigt i 2-3 omgångar i en het stekpanna med olivoljan. 600 g lövbiff, skuren i strimlor
Vispa ihop olja, vinäger, senap, salt och peppar och blanda med potatisen. Vik ihop lövbiffarna och stek dem i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida. 2 tsk rödvinsvinäger. 250 g lövbiff
Tillsätt ananas, sambal oelek, tomater, vinäger och honung och låt koka några minuter. Strimla lövbiffarna och stek dem på hög värme i en stekpanna med matfett, ca 1 minut. 250 g lövbiff. 1 msk balsamicovinäger
Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan eller liknande. Smaka av med balsamico vinäger, salt och peppar. Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad