Lövbiff trattkantareller recept

Skogssvampfylld lövbiff

Skogssvampfylld lövbiff

Fördela svampröran på ena halvan av lövbiffsskivorna. 200 g djupfryst eller torkad blandsvamp t ex trattkantareller, soppar, blodriska eller svamp på burk. 4 lövbiffar (à 125 g). 200 g djupfryst eller torkad blandsvamp t ex trattkantareller, soppar, blodriska eller svamp på burk. 4 lövbiffar ( 125 g)
Pasta med strimmlad biff och trattkantareller!

Pasta med strimmlad biff och trattkantareller!

En snabblagad pasta med strimlad lövbiff, trattkantareller, vitlök och chili, supergott. Strimla lövbiffen, skiva vitlöken och stek snabbt i het panna tillsammans med tomaterna
LÖVBIFFSRULADER MED TRATTKANTARELLER OCH RUCCOLA

LÖVBIFFSRULADER MED TRATTKANTARELLER OCH RUCCOLA

Lägg en ordentlig klick röra på varje lövbiff, rulla ihop och fäst med en bit rå spaghetti. 5 PORTNÖDVÄNDIGHETER10 skivor lövbiff400 gram färskost100 gram ruccola3-4 dl förvällda trattkantareller1-2 tsk dijonsenap1-2 tsk pressad citronpepparsaltnågra råa spaghettismör att steka i2,5 dl mellangrädde1-2 tsk sojaGÖR SÅ HÄRFräs trattkantarellerna i smör, salta och peppra. 10 skivor lövbiff. 3-4 dl förvällda trattkantareller
Svampfyllda lövbiffsrulader

Svampfyllda lövbiffsrulader

gärna kantareller eller trattkantareller. Lägg ut lövbiffskivorna och fördela svampen på dem. 600 g lövbiff
Pasta med krämig svamp och lövbiffsås

Pasta med krämig svamp och lövbiffsås

Tillsätt lövbiffen, smaka av med salt,peppar och eventuellt mer fond. 200 g svamp (champinjoner, trattkantareller, blandsvamp eller vad du har hemma)1 gul lök, finhackad3 msk mjölsmör till stekning3 lövbiffsskivor2 dl grädde3 msk viltfond + 1 dl vatten (eventuellt mer, efter smak)tryffeloja, 1 tsk (kan uteslutas)pasta för 4 personerStrimla lövbiffen och stek upp snabbt på hög värme, salta peppra och lägg åt sidan. 3 lövbiffsskivor
Lök och svampfyllda oxrullader i vitvinsgräddsås

Lök och svampfyllda oxrullader i vitvinsgräddsås

Lägg ut lövbiffsskivorna på en skärbräda salta och peppra. 6 lövbiffskivorhackad persiljaFyllning. trattkantareller,blandsvamp,champinjoner,eller vad du har hemma1 gul lök, finhackadsalt,pepparsmörSås. I ena änden på lövbiffen lägger du ca 2-3 skedar med svamp och lök och rullar ihop (ganska hårt så inte innehållet ramlar ut)Salta och peppra även ovanpå rullen. 6 lövbiffskivor
Portvinsgryta

Portvinsgryta

Strimla lövbiffen och hacka löken. 500 g lövbiff. 1 dl torkade trattkantareller (kan uteslutas). Kram Karin 500 g lövbiff. 1 dl torkade trattkantareller (kan uteslutas)
Renskavsgryta med svamp och lingon

Renskavsgryta med svamp och lingon

 Jag säger tack till grannen för trattkantarellerna och tack till svägerskan för lingonen. Till 4-6 portionerca 500 g renskav (eller t ex lövbiff)1 gul löksmör att steka ica 10 st färska champinjoner2 dl förvällda trattkantarellersalt, peppar4-5 dl matlagningsgrädde1-2 msk viltfond2-3 msk hackad färsk timjan0,5 dl lingonmaizena att reda av medFräs lök och renskav i en stekpanna i lite smör. 2 dl förvällda trattkantareller

Biff minute med trattkantareller och rucola

Salta och peppra lövbiffarna och stek dem hastigt på båda sidorna. Lägg lövbiffen på varma tallrikar, lägg en hög svamp- och rucolablandning över och skeda över rödvinsskkyn
Trerätters Paleo meny!

Trerätters Paleo meny!

Rör ner persiljan och lingonen och smaka av med lite pepparFördela blandningen på lövbiffen och rulla ihop till rullader

Brunsås med cantadouost

Recept. Mims. mån, 2013-09-30 17. 32. 10min. (0). Smält smör och rör ut mjölet. Häll försiktigt ned mjölken. Smula ner buljongtärning samt peppraHäll i några msk soja så det får fin färg och smak

Nötrullader med skinka

Lägg skinkskivorna på lövbiffskivorna. champinjoner eller trattkantareller. 8 skivor lövbiff. Krydda och rulla ihop och fäst med tandpetare

LCHF-biff med ostsås

500 g lövbiff. 1 dl förvälda trattkantareller. Hacka och fräs löken tillsammans med svampen. Strimla biffen och lägg i stekpannan med lök och svamp fräs, salta och peppra

Rulader med vit rotfruktspuré och svampbuljong

500g lövbiff i skivor1 dl färskost med vitlökssmak1 rödlök1 dl blötlagda trattkantareller, gärna mer till buljongen om så önskas5 dl köttbuljong2 dl rödvinsmörsalt, peppar500g potatis250g palsternacka250g rotselleriCa 2 dl Mjölk alt gräddmjölkSkala och. 500g lövbiff i skivor. 1 dl blötlagda trattkantareller, gärna mer till buljongen om så önskas