Fördela svampröran på ena halvan av lövbiffsskivorna. 200 g djupfryst eller torkad blandsvamp t ex trattkantareller, soppar, blodriska eller svamp på burk. 4 lövbiffar (à 125 g). 200 g djupfryst eller torkad blandsvamp t ex trattkantareller, soppar, blodriska eller svamp på burk. 4 lövbiffar ( 125 g)
En snabblagad pasta med strimlad lövbiff, trattkantareller, vitlök och chili, supergott. Strimla lövbiffen, skiva vitlöken och stek snabbt i het panna tillsammans med tomaterna
Lägg en ordentlig klick röra på varje lövbiff, rulla ihop och fäst med en bit rå spaghetti. 5 PORTNÖDVÄNDIGHETER10 skivor lövbiff400 gram färskost100 gram ruccola3-4 dl förvällda trattkantareller1-2 tsk dijonsenap1-2 tsk pressad citronpepparsaltnågra råa spaghettismör att steka i2,5 dl mellangrädde1-2 tsk sojaGÖR SÅ HÄRFräs trattkantarellerna i smör, salta och peppra. 10 skivor lövbiff. 3-4 dl förvällda trattkantareller
Tillsätt lövbiffen, smaka av med salt,peppar och eventuellt mer fond. 200 g svamp (champinjoner, trattkantareller, blandsvamp eller vad du har hemma)1 gul lök, finhackad3 msk mjölsmör till stekning3 lövbiffsskivor2 dl grädde3 msk viltfond + 1 dl vatten (eventuellt mer, efter smak)tryffeloja, 1 tsk (kan uteslutas)pasta för 4 personerStrimla lövbiffen och stek upp snabbt på hög värme, salta peppra och lägg åt sidan. 3 lövbiffsskivor
Lägg ut lövbiffsskivorna på en skärbräda salta och peppra. 6 lövbiffskivorhackad persiljaFyllning. trattkantareller,blandsvamp,champinjoner,eller vad du har hemma1 gul lök, finhackadsalt,pepparsmörSås. I ena änden på lövbiffen lägger du ca 2-3 skedar med svamp och lök och rullar ihop (ganska hårt så inte innehållet ramlar ut)Salta och peppra även ovanpå rullen. 6 lövbiffskivor
Jag säger tack till grannen för trattkantarellerna och tack till svägerskan för lingonen. Till 4-6 portionerca 500 g renskav (eller t ex lövbiff)1 gul löksmör att steka ica 10 st färska champinjoner2 dl förvällda trattkantarellersalt, peppar4-5 dl matlagningsgrädde1-2 msk viltfond2-3 msk hackad färsk timjan0,5 dl lingonmaizena att reda av medFräs lök och renskav i en stekpanna i lite smör. 2 dl förvällda trattkantareller
Salta och peppra lövbiffarna och stek dem hastigt på båda sidorna. Lägg lövbiffen på varma tallrikar, lägg en hög svamp- och rucolablandning över och skeda över rödvinsskkyn
Recept. Mims. mån, 2013-09-30 17. 32. 10min. (0). Smält smör och rör ut mjölet. Häll försiktigt ned mjölken. Smula ner buljongtärning samt peppraHäll i några msk soja så det får fin färg och smak
Banka renbogen ut till en tunn lövbiff. En handfull färska trattkantareller. -Servera Renbogs rullen tillsammans med en persiljerots puré några stekta trattkantareller, syrade tomater och en sotad lök kräm
500 g lövbiff. 1 dl förvälda trattkantareller. Hacka och fräs löken tillsammans med svampen. Strimla biffen och lägg i stekpannan med lök och svamp fräs, salta och peppra
500g lövbiff i skivor1 dl färskost med vitlökssmak1 rödlök1 dl blötlagda trattkantareller, gärna mer till buljongen om så önskas5 dl köttbuljong2 dl rödvinsmörsalt, peppar500g potatis250g palsternacka250g rotselleriCa 2 dl Mjölk alt gräddmjölkSkala och. 500g lövbiff i skivor. 1 dl blötlagda trattkantareller, gärna mer till buljongen om så önskas