Strö över strimlade soltorkade tomater och syltlök. Stek lövbiffen i smör och krydda. 600-800 g lövbiff, strimlad. 1 dl syltlök. 600-800 g lövbiff. 1 dl syltlök
Tillsätt syltlöken i slutet av kokningen eller servera den till grytan. Skär lövbiffen i rutor , ca 3x3 cm. 1-1 ½ kg lövbiff. 1 dl syltlök (kan uteslutas)
Serveras med råstekt potatis med dill på, syltlök, lingon och en sallad. Stek den strimlade lövbiffen snabbt på ganska hög värme, rör om lövbiffen under tiden du steker
Syltlök påminner mig om barndomens söndagmiddagar - om mormors brunsås, pressgurka, en vaxduk med halkskydd under och jorgubbskompott på gröna glasassieter
Rullader på lövbiff, skysås och potatis. Servera med kokt potatis, en god sallad, syltlök och gelé. Mixa fyllningen och bred ut på lövbiffen, rulla ihop och stek på snabbt i olivolja och lite kryddor