Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera med saltgurka
Servera med kokt potatis, svartvinbärsgelé och ev saltgurka. 8 lövbiffar. Skala löken och morötterna. Skär löken i klyftor och morötterna i stavar, ca 5 cm långa
Lägg sedan på en skiva bacon, en bit morot, en bit lök och en bit saltgurka. Häll i en skvätt kalvfond, och om du fick någon lök, morot eller saltgurka över kan du alltid slänga i det också, det ska ändå silas sedan
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera med saltgurka
4 1 pkt skivad bacon (à 140 g) 2 hela saltgurkor 1 rödlök 2 msk dijonsenap 600 g lövbiff tandpetare 1 msk smör eller margarin 1 köttbuljongtärning 3 dl grädde 1/2 msk majsstärkelse 1 msk svartvinbärsgelé salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Oxrullader med bacon, saltgurka och dijonsenap. 600 g lövbiff. 1 stor saltgurka. skär saltgurkan i 0,5 cm breda stavar. 600 g lövbiff. 1 stor saltgurka
12 skivor lövbiff á 90 g. 1 saltgurka. 12 skivor lövbiff á 90 g 6 skiva bacon 1 gul lök 1 tsk fransk senap 1 saltgurka 5 dl köttbuljong 1 dl grädde salt och malen vitpeppar 2 msk vetemjöl 0,5 dl vatten
Strimla ner lövbiffen, hacka löken fint, champinjonerna i slantar och vitlöken fint. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera med saltgurka
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera med saltgurka