4 8 fina skivor lövbiff (à ca 75 g) 1 liten rödlök 8 - 9 sardellfiléer 1 kruka basilika 1 msk kapris 4 äggulor 2 msk smör flingsalt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg upp lövbiffen och lägg löken och champinjonerna på ena sidan av lövbiffen. Bred på mjukosten på den andra sidan av lövbiffen och "stäng" lövbiffen genom att vika ihop den
liten finhackad rödlök. Stek lövbiffarna och håll dem varma i en ugn eller värmeskåp. Fördela fyllningen på hälften av lövbiffarna och lägg de andra ovanpå (är biffarna väldigt stora fördelas fyllningen på ena halvan och den andra halvan viks över)
Strimla lövbiffen. Bryn lövbiffen på hög värme, salta och peppra. 400 g lövbiff. 1 liten rödlök. Skala och skär moroten i tunna sneda slantar, skär löken i tunna skivor
Champinjoner, rödlök, vitlök, grädde, portvin, salt & pepparPumpa. Lövbiff. Bredde ut en stor klick på varje lövbiff, på med en salamiskiva och vek ihop dem
Jag serverade den med rostad kålrot, ruccola, mozzarellabollar, rödlök, cocktailtomater. Lövbiff med ostsmör 4 portioner 200 g färskost50 g mjukt smör1 lime, pressad saft och rivet ska1 dl hackad persilja1,5 riven vitlöksklyftaLövbiffar. 0,5 tsk saltsvartpeppar600 g lövbiffsaltnymalen peppar2 msk olivoljaVispa ihop ingredienserna till ostsmöret med elvisp, cirka 3 minuter. 600 g lövbiff