Skiva purjolöken och strimla lövbiffen, stek på lövbiffen så att den får färg. Nu får det bli tända ljus och en lövbiff under ädelosttäcke, givetvis ett gott rött vin till
Lägg tillbaka kött o purjo, sätt på ett lok och koka några minuter. Salt o peppar på ena sidan av lövbiffskivan och bredde sedan ut en rejäl klick med créme bonjour med kantarell
Fräs nu morot, tillsätt broccoli efter ett par minuter, sedan paprikan, purjon och chilifrukten. 200 g lövbiff i strimlor. 150 g purjo (även grön del går bra) i bitar
Hacka och stek purjo och paprika lätt i lite smör. Börja med att strimla lövbiffen och lägga den i en stor skål tillsammans med soja, fond och pressad vitlök
Här kommer senaste testet en gul currygryta med lövbiff kryddig och het. 600 gram lövbiff i strimlor2 morötter i slantar1 purjolök i skivor2 hackade vitlöksklyftor2 msk gul curry1 tsk sambal oelek1 hackad röd chili1 msk japansk soja2,5 dl grädde1,5 dl mjölk1,5 dl vatten1 köttbuljongtärningsalt svartpepparsmör till stekningenLägg lergrytan i vatten i 20-30 minuter innan den ska användas. Stek kött salta peppra och lök chili och purjo och strö över curryn och fräs men i 2 minuter. 600 gram lövbiff i strimlor. 1 purjolök i skivor
Ta fyra skivor lövbiff och strimla, stek med tre hackade vitlöksklyftor, en hackad bit ingefära en hackad charlottenlök och en rödlök samt en bit purjo