Lövbiff per recept

Lövbiff Provençale

Lövbiff Provençale

lite bladpersilja. Strimla lövbiffen och stek den i omgångar i smör i het stekpanna. Klipp över lite bladpersilja före servering
Svampfylld lövbiff

Svampfylld lövbiff

Vik ihop köttet och stek i smör, ca 3 minuter per sida. 3 st lövbiff. Skala och skiva löken. Skiva svampen
Lövbiff med ostkräm

Lövbiff med ostkräm

Vispa ihop färskost, smör, limeskal, pressad vitlök och persilja. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gräddsås 0 st buljong , från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond , koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé Köp receptet Näringsvärde Kcal
Ostfylld lövbiff med gratinerad broccoli

Ostfylld lövbiff med gratinerad broccoli

Torka av köttet med hushållspapper. Lägg en matsked ost på varje lövbiff och vik dem dubbla. Servera lövbiffen med kokt pressad potatis och tärnad paprika
Fylld lövbiff med vitlöksost

Fylld lövbiff med vitlöksost

Fyll lövbiffarna med färskosten och vik ihop på mitten. Servera lövbiffarna med bakad potatis eller klyftpotatis och en krispig
Lövbiff med ostkräm

Lövbiff med ostkräm

Vispa ihop färskost, smör, limeskal, pressad vitlök och persilja. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida
Fylld lövbiff med klyftpotatis

Fylld lövbiff med klyftpotatis

Lägg lövbiffarna på en skärbräda. Bred senap på ena halvan av lövbiffarna. Vik över den andra halvan av lövbiffen och tryck till vid kanterna
Fylld lövbiff med nudlar

Fylld lövbiff med nudlar

Stek lövbiffarna i matfett i en stekpanna på lite mer än medelvärme, ca 1 1/2 minut per sida. 4 st lövbiff
Stekt lövbiff med gräddstuvad vitkål och kryddsmör

Stekt lövbiff med gräddstuvad vitkål och kryddsmör

Stek lövbiffen hastigt, under en minut per sida, och krydda med grillkrydda. Köper man färdigt kryddsmör så går middagen lätt under 15 minuter. 1 port2 skivor lövbiff3 dl hyvlad vitkål0,5 dl grädde1 tsk senapflingsaltpersiljesmörvitlökssmörHyvla vitkålen med en osthyvel. -Mama Skogly ♥ Köper man färdigt kryddsmör så går middagen lätt under 15 minuter. 2 skivor lövbiff
Skogssvampfylld lövbiff

Skogssvampfylld lövbiff

Låt fräset svalna och blanda i crème fraiche och persilja. Fördela svampröran på ena halvan av lövbiffsskivorna
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser Gräddsås 0 st buljong från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé
Lövbiff med smal bearnaisesås

Lövbiff med smal bearnaisesås

Krydda köttet och stek det på hög värme någon minut per sida i en stekpanna med smör. Servera lövbiffen med rostad potatis och tomat
Salamifylld lövbiff

Salamifylld lövbiff

Rör ihop rumsvarmt smör, riven pepparrot och persilja. Stek köttet på hög värme i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida. 600 g lövbiff. 5 dl hackad persilja
Fylld lövbiff med paprika och pepparrot

Fylld lövbiff med paprika och pepparrot

Stek lövbiffarna i smör som blivit nötbrunt, ca 1 1/2 minut per sida. 8 st lövbiff. Fräs löken i smör i en stekpanna så att löken mjuknar och blir blank

Chèvrefylld lövbiff med rättikagratäng

Vi avrundar helgen med en middag på chèvrefylld lövbiff och rättikagratäng. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda och krydda med salt och peppar