Vispa ihop färskost, smör, limeskal, pressad vitlök och persilja. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida
Torka av köttet med hushållspapper. Lägg en matsked ost på varje lövbiff och vik dem dubbla. Servera lövbiffen med kokt pressad potatis och tärnad paprika
Vispa ihop färskost, smör, limeskal, pressad vitlök och persilja. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida
Stek lövbiffen hastigt, under en minut per sida, och krydda med grillkrydda. Köper man färdigt kryddsmör så går middagen lätt under 15 minuter. 1 port2 skivor lövbiff3 dl hyvlad vitkål0,5 dl grädde1 tsk senapflingsaltpersiljesmörvitlökssmörHyvla vitkålen med en osthyvel. -Mama Skogly ♥ Köper man färdigt kryddsmör så går middagen lätt under 15 minuter. 2 skivor lövbiff
Rör ihop rumsvarmt smör, riven pepparrot och persilja. Stek köttet på hög värme i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida. 600 g lövbiff. 5 dl hackad persilja
Stek lövbiffarna i smör som blivit nötbrunt, ca 1 1/2 minut per sida. 8 st lövbiff. Fräs löken i smör i en stekpanna så att löken mjuknar och blir blank