Servera med pasta, kokt (pressad) potatis eller ris och någon grönsak. Då var det bara att ta det lugnt en stund, städa undan i köket och vänta in när det blev dags att sätta på pastan
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff
Servera med pasta, ris eller potatis. Ett lager med stekt lövbiff och ädelost. Vispa ur stekpannan du stekt lövbiffen i med grädde och creme fraiche, krydda lite
Tillsätt grädde, soja och låt det koka samman och servera sedan med pasta/potatis/ris. Städa och pysslat på och självklart lagat mat, det blev lövbiff med champinjonsås
Servera med ris, pasta eller pressad potatis. 3 dl turkisk yoghurt1½ msk olja600 g lövbiff2 st gula lökar3 tsk mjöl3 dl vatten1½ dl syltlök3 msk fransk senap3 msk kinesisk soja1 köttbuljongtärningsalt. Skär lövbiffen i 1 cm breda strimlor
Servera med ris eller pasta. Koka så upp grädde och färskost i stekpannan och smaka av med salt och peppar, tänk på att lövbiffen kommer vara ganska salt
Här har ni en thailändsksmakade gryta gjord på lövbiff med friska härliga smaker och både värmer i kylan, och som ger exakt den där helglyxiga känslan på tallriken