Igår blev det en jättegod middag här hemma med stekt lövbiff, pommes frites och en supergod sallad med körsbärstomater, fetaost, sallad, nötter, olivolja och balsamvinäger
Receptet till lördagens middag var klart och det gillades idag också, tallrikarna var renskrapade. 600 g lövbiff, salt och peppar. Relaterade 600 g lövbiff
500 g lövbiff. Stek köttet snabbt i en grillpanna. Strö över ett kryddmått svartpeppar på varje biff. Lägg köttet i en ugnssäker form och varva små bitar av ädelost med kött
Stek lövbiffen hastigt, under en minut per sida, och krydda med grillkrydda. Köper man färdigt kryddsmör så går middagen lätt under 15 minuter. 1 port2 skivor lövbiff3 dl hyvlad vitkål0,5 dl grädde1 tsk senapflingsaltpersiljesmörvitlökssmörHyvla vitkålen med en osthyvel. -Mama Skogly ♥ Köper man färdigt kryddsmör så går middagen lätt under 15 minuter. 2 skivor lövbiff
1 kg lövbiff eller något annat kött du gillar. 1 kg lövbiff. LCHF-kost när den är som bäst. Gick ifrån kickstarten lite igår men jag gråter inte för det
Strimla lövbiffen. Bryn lövbiffen på hög värme, salta och peppra. 400 g lövbiff. Skala och skär moroten i tunna sneda slantar, skär löken i tunna skivor