Strimla lövbiffen. 400 g lövbiff. 2 dl lätt crème fraiche. Skala och hacka löken. Bryn köttet i en stekpanna med smör och tillsätt löken och låt den steka med någon minut
Steker du för länge blir dom lätt sega. Ett lager med stekt lövbiff och ädelost. Vispa ur stekpannan du stekt lövbiffen i med grädde och creme fraiche, krydda lite
Stek lövbiffen hastigt, under en minut per sida, och krydda med grillkrydda. Köper man färdigt kryddsmör så går middagen lätt under 15 minuter. 1 port2 skivor lövbiff3 dl hyvlad vitkål0,5 dl grädde1 tsk senapflingsaltpersiljesmörvitlökssmörHyvla vitkålen med en osthyvel. -Mama Skogly ♥ Köper man färdigt kryddsmör så går middagen lätt under 15 minuter. 2 skivor lövbiff
Vik ihop lövbiffen och sy fast den med några tandpetare för att den ska bli lättare att hantera. Här använder vi oss av lövbiff som fylls med Grana Padano och rökt skinka, som serveras med potatismos
Ställ fram lövbiffen en stund innan du ska steka den så att det är rums tempererad. Lövbiff. Låt potatisen koka upp i lätt saltat vatten i ca 3 minuter. Stek lövbiffen 20-30 sekunder på vardera sida. 2 lövbiffar
Lägg upp på skärbräde och platta till dem lite lätt med handen. Till två personer2 stora lövbiffarSmörSalt, svartpeppar, chili explosion, ancho chili pulver2,5 dl mellangrädde1 tsk soja1 krm vitpepparTa fram lövbiffarna i god tid innan de ska stekas så att de har rumstemperatur när de ska i pannan. 2 stora lövbiffar
Lätt var det också. Söndagsmiddagen bestod av lövbiff fylld med krämig Cambozola. Skär under tiden Cambozolaosten i bitar lagom stora att passa på lövbiffskivorna