4 Salsa 1 mango 2 avokado 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1 lime salt och peppar 1 kruka koriander 4 port glasnudlar Lövbiff 2 msk honung 2 msk japansk soja 2 msk vatten ca 500 g lövbiff 2 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Färsk koriander till garnering. Strimla lövbiffen och blanda med teriyakisåsen. Blanda ihop hela salladen, skär rädisorna i tunna skivor och till sist strö över sesamfröna och färsk koriander
Vid servering strö över cashewnötter och koriander. Blanda ner lövbiffen. färsk koriander. Skär lövbiffarna i 1 1/2 cm breda strimlor. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. 400 g lövbiff
Skölj och grovhacka koriandern. Strimla lövbiffen och stek den på hög värme. Lägg upp glasnudelsalladen på ett fat och toppa med mango och stekt lövbiff
Ta bort från värmen och blanda ner koriandern. Blanda allt i en skål, vänd ner 600g strimlat nötkött (biff, innanlår eller lövbiff), och låt marinera 30 minuter i kylen. 1dl hackad koriander. 1dl hackad koriander