Samt ugnsbakade tomathalvor och lättkokta vaxbönor. Efter helgens ostbricka fick dom idag mötas igen, inbakade i lövbiff, gratinerade i ugn och med goda tillbehör
På med en god sås med både grädde och crème fraiche, buljong, tomatpuré och en aning soja. De här lövbiffarnafyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner
Servera med kokta fullkornsnudlar, rucolasallat och tomathalvor. tomater. Stek lövbiffarna i matfett i en stekpanna på lite mer än medelvärme, ca 1 1/2 minut per sida. 4 st lövbiff
Lövbiff --> marinerat tunt skuret kött, stekt till gyllene och fylls ljummet i burriton. Tomatsalsa -->tomater och rödlök är en härlig kombo, eller hur
Servera lövbiffarna med gräddstuvad kål och lite färska tomater. Dill, gurka, tomat & citron. Fyll lövbiffarna med färskost & lök/svamp och vik ihop på mitten
Jag tycker det är väldigt gott att fylla lövbiff, och här består fyllningen och tillbehöret av en veritabel umamibomb i form av soltorkade tomater, parmesanost och sardeller i smöret
Lägg sallad och skivad tomat på underdelen av bröden. Lägg den stekta lövbiffen ovanpå. Blanda mascarponeost och pepparrot och lägg en klick på lövbiffen
Till detta en sallad av skivade tomater och skivad buntlök, senapsvinägrett över. Då tändes grillen och på den blev det fylldlövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng