De här lövbiffarnafyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Medlövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Bredde ut en stor klick på varje lövbiff, på med en salamiskiva och vek ihop dem. Med hjälp av min stavmixer gjorde jag en smet av alla de ingredienser som ingick i fyllningen
Fyll lövbiffarnamed färskost & lök/svamp och vik ihop på mitten. Strimla & fräs svamp och lök. Servera lövbiffarnamed gräddstuvad kål och lite färska tomater
Hacka upp svampen i bitar och stek den i lite smör. Såsen kan stå undertiden som du gör lövbiffen och du kan lätt koka upp den då det är dags för servering
Där kan man sätta sig ned och plocka svart trumpetsvamp, för att sedan, tio minuter senare resa sig upp och konstatera att svampkorgen är fylld till bredden
lövbiff. Strimla lövbiffen och stek den i smör på hög värme 3 min. Stek lök och champinjoner i smör på medelvärme ca 8 min tills svampen fått färg. Lägg in pitabröden 3 min i ugnen och fyll dem sedan medlövbiffen, svampen, tomatskivor, gurka och rödlök
Dagen middag blir en lasagne som bland annat är fylldmedsvamp, lövbiff och keso. Tänkte först pröva med kyckling men den var slut det var därför det fick bli lövbiff men det gick lika bra
Det är även gott att tillsätta svamp och strimlade sockerärter när du ska steka köttet. Lägg lagom mycket fetaost i ena kortändan av lövbiffen och rulla ihop
Det är även gott att tillsätta svamp och strimlade sockerärter när du ska steka köttet. Lägg lagom mycket fetaost i ena kortändan av lövbiffen och rulla ihop
Riktigt gott blev det och svampen passade perfekt till de fylldalövbiffarna. I fredags fixade jag middag till mina snälla och goa föräldrar, det blev lövbiff som jag fylldemed blandspenat, vårlök och riven ost