Finhacka bananschalottenlöken och persiljan och vänd ner i moset tillsammans med rivet citronskal. Servera lövbiffarna med potatismoset, nykokta ärtor, halverade eller hela körsbärstomater och citronklyftorna
gärna färsk persilja eller annan örtkrydda. Jag tycker det är väldigt gott att fylla lövbiff, och här består fyllningen och tillbehöret av en veritabel umamibomb i form av soltorkade tomater, parmesanost och sardeller i smöret
0,5 pressad citron. 1 näve finhackad persilja. 0,5 pressad citron. 1 näve finhackad persilja. Eftersom jag inte gillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
En klassisk libanesisk sallad med citron, persilja och quinoa. Lövbiffsgryta med soltorkade tomaterDenna krämiga sås med lövbiff, persilja och soltorkade tomater passar utmärkt ihop med pastans lena smak
lövbiff och har du ingen muurikka eller wok till grillen kan du steka köttet inne på spisen. 5 hg lövbiff, flankstek eller annat kött. 0,5 pressad citron. 0,5 dl persilja, finhackad. 5 hg lövbiff. 0,5 pressad citron. 0,5 dl persilja
Blanda med färskpressad citronjuice. Något som är gott är att strö över lite hackad persilja när du pressar potatisen, och några klickar smör, salt och nymalen svartpeppar förstås
citron. persilja. citron. I med fond, buljongtärning och persilja. När såsen och pastan är färdig rör du ihop dem båda i en stor härlig skål, strör persilja och parmesan över och hugger in
Fräs några morotsbitar, några små hela lökar, lite rökt smörgåskorv samt några nävar kantareller och häll i grytan, häll i en dl lingon, krydda extra med färska eller torkade örtkryddor och färsk persilja
Jag gör min variant och använder lövbiff istället för oxfilé som toasten vanligast görs med. Blanda täningar av äpple med saften från citron för att tärningarna ska behålla färgen