Krydda med salt, svartpeppar, chiliexplosion och ancho chili pulver. Till två personer2 stora lövbiffarSmörSalt, svartpeppar, chiliexplosion, ancho chili pulver2,5 dl mellangrädde1 tsk soja1 krm vitpepparTa fram lövbiffarna i god tid innan de ska stekas så att de har rumstemperatur när de ska i pannan. 2 stora lövbiffar
Krydda med ChiliExplosion kryddan och vik ihop lövbiffen. Santa Maria ChiliExplosion krydda. Lövbiff. Lägg upp lövbiffen och bred ut mjukosten över hela lövbiffskivan
Här blev det chiliexplosion. 4 portioner6 potatisar1 röd paprika1 grön paprika2 gula lökar4 tomater1 röd chili3 msk olja (raps- eller olivolja)1 kruka persilja4 dl vatten2 tsk spiskumminSalt och svartpepparStrimlad lövbiff, beräkna ca 150 g per person som vill äta med köttGör så här. Skala och skiva lökenTärna tomaternaKärna ur och hacka chilinFräs löken i oljan (använd en panna med höga kanter eller en gryta)Tillsätt spiskummin och låt fräsa en kort stund till för att få fram smakerna bättreTillsätt tomaterna och fräs några minuter tillTillsätt paprika, potatis och chiliKoka i ca 20 minuter - känn efter tills potatisen är klarSmaka av med salt och svartpepparNär grytan börjar bli klar (känn på potatisen - det är den som tar längst tid) så strimlar du och fräser lövbiffen i smör/rapsolja (eller annat stekfett) och kryddar med salt, svartpeppar samt ev någon annan krydda du tycker om. 1 röd chili
Krydda korven med lite chiliexplosion, salt och svartpeppar på lövbiff och köttbollar. Efter en inspektion av frysens innehåll hade jag lite lövbiff, köttfärs och falukorv att göra något av