Avsluta med det tärnade äpplet, smaka av med lite salt och peppar. Under tiden bryn lövbiffen hastigt i 2-3 omgångar i en het stekpanna med olivoljan. 600 g lövbiff, skuren i strimlor
Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts in i ugnen. De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner
dl finhackat äpple. Stek lövbiffarna och håll dem varma i en ugn eller värmeskåp. Fördela fyllningen på hälften av lövbiffarna och lägg de andra ovanpå (är biffarna väldigt stora fördelas fyllningen på ena halvan och den andra halvan viks över)
Tillsätt svamp och äpple och fräs lite till. Strimla lövbiffen och fräs lite snabbt i en gryta tillsammans med löken, vitlöken och sambal oelek i lite olja
Kärna ut och tärna äpplet. Ös tillbaka köttet i pannan och ha ner äpple och kapris. 600g lövbiff/innanlår av nöt. 1 rött äpple. 200g babyplommontomaterSkär innalåret till skivor – om du använder oskivad lövbiff
lövbiff). Skala äpplet och löken och skär dem i små tärningar. 1 äpple. Hetta upp oljan i en panna och fräs det tillsammans med köttet, curry, kanel, kardemumma och ananas tills allt har fått lite färg
Tidigare har jag gjort så att jag själv skurit en frusen köttbit med mandolin eller använt tunt skuren lövbiff, men med skav behövde jag inte göra något alls