Blanda ner lövbiffen. Skär lövbiffarna i 1 1/2 cm breda strimlor. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. 200 g äggnudlar. 400 g lövbiff
Koka äggnudlarna enligt anvisningar på paketet och ställ åt sidan när de är färdigkokta avrunna. Hetta upp en stor stekpanna, gjutjärnsgryta eller wokpanna med matolja och stek lövbiffen på riktigt hög värme i någon minut
Hetta upp oljan i en wokpanna, lägg i vitlök och lövbiff. 3-4 nystan äggnudlar (175-200g)2 tunna lövbiffar (150 g) i breda strimlor1-2 msk neutral olja2-3 skivade vitlöksklyftor1/2 röd + 1/2 gul paprika i tunna strimlor1/2 rödlök i tunna strimlor1/3 liten purjolök i skivor på snedden1/2 liten morot tunt skivad på sneddenNågra sockerärterBöngroddar2 msk ostronsås (oyster sauce)Ca 1 cm färsk ingefära, finhackadFörbered alla grönsakerna. 3-4 nystan äggnudlar. 2 tunna lövbiffar
350 gram lövbiff 1-2 morötter 10 cm purjolök 1 gul paprika 1 paket äggnudlar ( 250 g torra) 1 burk strimlade bambuskott 1 burk minimajs 4 tomater 3 stora champinjoner Marinad. Blanda samman alla ingredienser till marinaden i en skål Skär lövbiffen i tunna strimlor och lägg dem i marinaden ca 30 minuter Skala och skär moroten i tunna skivor Strimla upp övriga grönsaker i lagoma bitar Koka upp vatten till nudlarna Koka nudlarna enligt tid på förpackningen Häll av vattnet och ringla på lite olja så att inte nudlarna ska klibba Stek köttet på hög värme med all marinad Släng i morötter, lök, bambuskott och champinjoner Låt allt bli lite mjukt Tillsätt nudlar, paprika och tomater Låt allt bli varmt och krydda på mer om det behövs 350 gram lövbiff 1-2 morötter 10 cm purjolök 1 gul paprika
Det blev hur som helst ett gott tillbehör till köttet som vi blandade med kokta äggnudlar och åt i salladsblad, men det går att servera ris till om ni hellre vill det
Bryn den marinerade lövbiffen och grönsakerna i lite matolja ca 3 minuter. 200 g lövbiff. 5 g äggnudlar. Blanda samman alla ingredienserna till marinaden