När alla biffar är stekta är det dags att göra löksåsen. Löksås Gör löksåsen direkt i stekpannan efter du stekt klart biffarna så får man med den goda smaken från biffarna
1 kilo nötfärs. Blanda ingredienserna till biffarna och stek dem i smör eller kokosfett. Skiva lökarna till ringar och stek mjuka i smör, bryn dem lite så de får färg efter en stund
Grön paprika är verkligen lika viktig som lök i löksåsen. 600 g bra nötfärs. 600 g bra nötfärs. Åt en gång en riktigt god köttfärspaj hos Anja och därifrån har jag snott och tagit bort ingredienser
Jag tänkte att med den söta rotfrukten i biffen så skulle det passa med en syrlig sås till, det hade självfallet gott bra att göra löksås, skysås eller brunsås och servera lingon till
I dag blev det Panniff med löksås och Små röda delikatesspotatisar. 5 hg nötfärs, 1 ägg, salt och vitpeppar. Nu är vi mätta och belåtna, och gott blev det 5 hg nötfärs
Gör under tiden löksåsen. En riktig klassiker 4 personer500 gr nötfärs vi har haft turen att kunna köpa biodynakisk från Skillebyholm3 kalla kokta potatisar2 ägg1/2 gullök finhackadca. 500 gr nötfärs vi har haft turen att kunna köpa biodynakisk från Skillebyholm
Köttfärslimpa, löksås, pressad potatis, lingon och babyspenat. 1 kg nötfärs. 1 kg nötfärs. Jag frågade Sebastian om han hade något önskemål till middag ikväll, och det hade han
Slå över löksåsen i stekpannanservera med lingonsylt, saltgurka och kokt potatis. en riktig klassiker på mitt sättca 6 portBiffar800 gram nötfärs2 äggulor1 msk soja2 tsk saltpeppar efter smak (ca 1,5 kryddmått)1,5 dl grädde1,5 dl buljongSås5-6 blandade lökar (rödlök, gullök, charlotten eller vad du har hemma)1 vitlöksklyfta1 äpple1 msk socker4dl buljong+2 dl buljongSkala löken (tips lägg löken i blöt en stund så är skalet lätt att få bort)Skär dem i klyftor