Hacka purjolök, löken och paprikan. Rör om och slå därefter såsen över kotletterna. Häll grädde, philadelfiaost, chilisås, sweet chilisås och köttbuljong i en kastrull och sätt på lagom värme så att osten smälter
Lägg den hackade i löken i pannan och fräs den lätt i det fett som finns kvar i pannan. Slå såsen över kotletterna och servera med kokt potatis någon kokt grönsak och en sallad
Lägg den hackade i löken i pannan och fräs den lätt i det fett som finns kvar i pannan. Slå såsen över kotletterna och servera med kokt potatis någon kokt grönsak och en sallad
Skär löken i fina tärningar och stek den tillsammans med kotlettbitarna. Att steka den i skivor vad jag inte sugen på och till slut blev det en härligt god pastasås av det hela
Skala och hacka lök och vitlök. Mixa såsen slät och smaka av med rosmarin, salt och peppar. Salt och peppra kotletterna och stek dem i en stekpanna med 1 msk smör- och rapsolja, ca 4 minuter per sida. Fräs paprika, lök och vitlök i en stekpanna med 1 msk smör- och rapsolja utan att det får färg. 2 st kotletter. 5 st gul lök. 1 st vitlöksklyfta
Stek löken i pannan i lite smör och tillsätt curry och paprika, lägg i cremé fraiche, vattten, buljong, worchestersås, HP-sås, pressad vitlök och tomatpuré
I helgen gjorde jag ett klassiskt långkok med kött, morot, palsternacka, rotselleri och lök. Den härliga, smakrika sky som bildas tar man självklart till vara och gör en passande sås på