Jag lägger i löken och samtliga ingredienser när lagen fortfarande är varm och låter den sen kallna. En lite hetare lag med chili och kapris och lite extra sälta
Fast för att kallas Biff Lindström ska man nog ändå ha i åtminstone rödbetor och kapris. Servera biffarna med råstekt potatis och lök, salt- eller ättiksgurka och skivade rödbetor
Skala och finhacka löken. I denna variant ersätts dock den beniga lilla salta firren av hackad kapris, vilket är betydligt lugnare för mina nerver eftersom jag inte klarar av att äta fisk som är full av ben (hur mjuka de än är)
Skala och finhacka löken. Servera biffarna tillsammans med skyn, kokt potatis, morotsstavar, extra kapris att strössla uppepå och ett härligt stort gäng med inlagd gurka
Till salladen skalas och skivas löken, och gurkorna delas på längden. Till den här maträtten följer även en otroligt god sallad med kapris, cornichoner och dijonsenap, som vi garanterat kommer att laga fler gånger, och framförallt till grillat i sommar
Klyfta svamp, lök och paprika. Hacka soltorkade tomat, grillad paprika och kapris grovt. Skär tomaterna i mindre bitar, hacka vitlök och låt allt steka i en rejäl skvätt olivolja
rödlök, hackad. inlagda oliver eller nåt annat inlagt. små kapris. Lägg upp på tallrikar och garnera med rom, rödlök, en klick crème fraiche och en citronklyfta
Servera med blomkålsmos och mer kapris. 1 finhackad gul lök. 2 dl hackade inlagda rödbetor. 2 msk kapris. Vi är lite dåliga på att laga svensk husmanskost