Vitlöken fick stå åt sidan som vanligt, men lägg till några hackade klyftor efter smak och fräs tillsammans med den gula löken om du vill ha din vitlök
Min hamburgare bestod förutom av en god biff (Snellmans nya produkt) av grillade aubergine skivor (istället för bröd), blandad sallad, cheddar, auraost, bacon, tomatskivor, majonnäs och picklad rödlök
Bryn grytbitar och bacon i smör, tillsätt lök och vitlök mot slutet. Jag serverar kokt potatis, inlagda rödbetor, inlagd gurka och ett bröd att bryta till
Bacon inlindade champinjoner fyllda med krämig vitlöksost. Eventuellt lite riven hackad lök. Inlagda jalapeno’s snittas upp lite och fylls m ädelost, vira lite bacon runt och grilla
Pulled beef i gryta, inlagdrödlök, surdegsbröd, saltgurka. Köttet är färdigt när det faller i bitar om man drar i det med en gaffel, då kommer bacon och lök vara helt desintegrerade nästan
Klyfta löken stort, hacka vitlöken och slanta upp morötterna i stora bitar. kokt potatis och broccoli eller inlagd gurka och toppa med lite extra timjan
Lägg sedan på en skiva bacon, en bit morot, en bit lök och en bit saltgurka. Häll i en skvätt kalvfond, och om du fick någon lök, morot eller saltgurka över kan du alltid slänga i det också, det ska ändå silas sedan
Skala och hacka lök och vitlök. Skär baconet i strimlor. 12 st gula lökar. 12 st vitlöksklyftor. 13 skiva bacon. 1inlagd jalapeño. 1chorizokorvar (300 g) 2 st gula lökar 2 st vitlöksklyftor 3 skiva bacon 3 msk olivolja 3 msk tomatpuré 1 tsk malen spiskummin 1 msk paprikapulver 1 msk chilipeppar ancho style 1 st hönsbuljongtärning 1 burk krossade tomater (400 g) 400 g vita bönor i tomatsås en burk 400 g kidneybönor en burk, sköljda och avrunna 3 msk färsk koriander hackad Till servering tortillachips inlagd jalapeño gräddfil Skiva korven. Fräs lök och vitlök cirka 3 minuter. 1Fräs korvskivorna och baconstrimlorna guldbruna i en panna
Philadelphia gräslök {valfri smak}. Inlagd, strimlad, rökt paprika på burk {spara oljan. Det roliga var att vi körde kycklingfilén sous vide innan jag fräste på den för att få en fin och god yta på baconet som vi hade lindat runt om