Fräs löken i smöret och tillsätt timjanen, svetta runt. Äggstanningen blir lite het av chilisåsen och de picklade grönsakerna matchar bra till den salta skinkan
Tärna falukorven och skiva löken. Fräs falukorv och lök tills löken gulnar. Tillsätt vitlökskross och morotsriv och låt fräsa någon minut under omrörning
Tillsätt alla lök och låt fräsa tills den gula löken har mjuknat och gulnat. 1 riktigt stor gul lök, hackad. 3 stora vitlöksklyftor, krossade. 1 riktigt stor gul lök, hackad. 3 stora vitlöksklyftor, krossade
Skala och skiva löken, hacka chilin med eller utan kärnor (det blir mycket starkare med kärnor i), kärna ur och tärna paprikan, skala och grovriv moroten, häll av vätskan från majsen
Skala och hacka löken. Fräs lökhacket tillsammans med de rivna rotfrukterna. När lökhacket gulnar och börjar mjukna, krossa i vitlöksklyftorna och rör om