Tillsätt ägg och mjölk och vispa till en jämn smet. 7,5 dl vetemjöl4,5 dl strösocker2,5 msk vaniljsocker7 tsk bakpulver250 gr smör3-4 ägg3 dl mjölkBlanda de torra ingredienserna. 3-4 ägg
Vispa ägg och socker pösigt. 2 ägg. Sätt på ugnen på 175 grader. Skär dumlekolorna i mindre bitar. Värm upp mjölken i en kastrull på spisen (får inte kokas)
Vispa ägg och råsocker ljust och puffigt. Vispa ägg och florsocker pösigt och rör sedan ned smöret. 6 stora ekologiska ägg. 2 stora ekologiska ägg. 6 stora ekologiska ägg. 2 stora ekologiska ägg
Tillsätt ägg och vanilj och fortsätt att vispa, skrapa ner för kanterna om det behövs. Jag gjorde denna långpannekaka som blev så gudomligt god och saftig
Vispa ägg och socker lääänge tills det blir härligt fluffigt. 4 ägg. //Malin 4 ägg. Efter en liten shout out på Facebook i förra veckan, fick jag hemlevererat en påse med finfina aromaäpplen
Vispa äggen, helst med elvisp och häll i aromen. Blanda alla torra ingredienserna, häll detta och smörblandningen i äggsmeten lite åt gången och rör om väl
Det ingår inga ägg i detta recept. Långpannekaka med pepparkakssmak. Långpannekaka med pepparkakssmak. Värm upp ugnen till 200 C och lägg två bakplåtspapper lite omlott i en långpanna (30 x 40 cm)
Vispa ägg och de båda sockersorterna pösiga och ljust kolafärgade. 4 ägg. 4 ägg 1 dl ljust rårörssocker. På sommaren händer det emellanåt att det dyker upp fikagäster med kort varsel