Blanda havregryn, rågmjöl, rågkross, linfrön och salt i en degbunke. 2 dl grovt rågmjöl. Värm vätskan till 37°C och rör ner den och oljan i mjölblandningen
Blanda bakpulver med salt och rågmjölet. När han häromdagen la ut en snålvattenframkallande bild på sitt nybakade bröd visste jag direkt att detta var ett recept jag ville testa, så igårkväll tog jag tag i saken och bakade min version av Fredriks saftiga långpannebröd
Långpannebröd är smidiga tycker jag. Det här blir ett gott och saftigt bröd som innehåller lite grovt rågmjöl och linfrön och brödet passar utmärkt med en skiva ost
Här levereras ett riktigt bra recept på ett långpannebröd som är grovt och är smakrikt. grovt rågmjöl. Låt degblandaren fortsätta arbeta och häll ner rågmjölet, lite åt gången
Kanske är det likadant för flera av er andra och då kan det ju kanske vara fint med ett tips på både en lättlagad soppa och ett smidigt långpannebröd som inte behöver någon jäsningstid alls
Ingredienser till ett långpannebröd. rågmjöl (2 dl. 110 gr rågmjöl (2 dl. Bröd som man enkelt och snabbt rör ihop, låter jäsa, och sedan bakar av är så enkelt…och gott