Ska hinna baka, förbereda Tacogratäng (se gärna föregående inlägg där jag efterlyser ett recept med créme fraiche och svarta oliver), städa lite och så ska vi hinna göra höstfint i trädgården
Långpannebröd med ost. Vi fortsätter vara flitiga med att lägga vegetarisk mat på våra tallrikar minst en gång i veckan och vid denna tiden på året blir det oftast soppa
Denna gång blev det dock en annan återkommande favorit hos oss, långpannebröd. kan även smaksättas med vitlök, någon örtkrydda, soltorkade tomater eller oliver
Grunddegen är mitt långpannebröd som jag ”twistat” till med lite oliver, riven ost och parmesan. Du kan också ”hotta” till det som jag gjort med oliver, parmesan och riven ost
Jag gjorde långpannebrödet och det blev mycket gott. Tryck gropar i degen med fingertopparna när 10 minuter av jästiden återstår (Focaccia) eller dela i bitar med degskrapa (Långpannebröd)