Tillsätt salt, mjölk, morötter, linfrön Keso och honung, alternativt sirap. Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Tillsätt honung, smör, salt och havregryn. Var dock noga med att degen inte blir för fast, för blir det för mycket mjöl blir bröden torra och inte alls goda
Tillsätt även smöret i klickar, salt, honung och kesella. Lägg degen direkt på en plåt med bakpapper. Tryck ut den med mjölad hand tills den täcker plåten
Tillsätt till degvätskan tillsammans med ägget, fröerna och honungen. Igår var en sådan kväll för mig, en kväll som resulterade i en väldoftande plåt med frukostbröd
Bilderna har jag tagit med min Iphone o de är behandlade i instagram eller iPhoto. Tillsätt resten av mjälken, honung, salt, linfrö, rågsikt och nästan allt vetemjöl
Det blev en mjukstart med ett Långpannebröd som jag hittat i Allt om mat. Går säkerligen att variera in i det oändliga också med olika smaksättningar, frön, nötter osv
ta upp o kavla ut o lägg i en långpanna med bakplåtspapper i botten. Tillsätt honung,salt o linfrön. 1 msk honung. medand det jäster sista gången så sätt ugnen på 225 grader varmluft. 1 msk honung
Det blir alltid bra, det är knappt så att man kan misslyckas medlångpannebröd. Jag brukar ha i ett par deciliter Ölandsvete, och sen fyller jag upp med vetemjöl special, lite vetekli, kanske lite rågsikt eller vad jag nu har hemma för mjölsorter för tillfället