7 dl vetemjöl fullkorn. Sätt ugnen på 225°. Smula jästen i en bunke. Värm mjölken till fingervarmt 37°. Häll lite av mjölken över jästen och rör tills den löst sig
Fullkorn,. Ännu en gång har jag bakat med Dr Oetkers jäsblandning (blandning mellan torrjäst och bakpulver) som bara kräver 15 minuter jäsning totalt, vilket gör att detta långpannebröd är klart på ca 35 minuter från att man tar fram första bunken. 3 dl fullkornsdinkel. 3 dl fullkornsdinkel
2 dl dinkelmjöl fullkorn. 1. Dag 1. Rör ut jästen i vattnet i en degbunke. Rör ner dinkelmjölet. Täck med plastfolie och låt stå 1 dygn i rumstemperatur
Arbeta ner dinkelmjöl fullkorn och nästan allt vetemjöl special. 3 dl dinkelmjöl fullkorn. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med filmjölk och ljummet vatten