Jag gillar verkligen mat som sköter sig själv i ugnen och detta recept är ett utmärkt exempel. Är man bara ute i god tid får man ett underbart saftigt kött som bara faller isär med minimala arbetsinsatser
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekgryta med olja. Skala och skär lök, morötter och vitlök i bitar och lägg i grytan tillsammans med krossade tomater, vin, vatten, rosmarin, citronzest, lagerblad, salt och peppar
Lördag, en perfekt dag för långkok. Hösten smyger sig på och man börjar längta efter lite mer robust mat, som mustiga grytor och stekar, och dessutom kommer säsongens alla goda grönsaker och frukter väl till sin rätt som perfekta tillbehör till höstens robusta middagar
Här kommer en rätt som ni faktiskt bara måste laga. Den är från förra veckans Metro då vi, dvs Lisa fick börja med att sätta dryck och sedan ge oss direktiv vad vi skall laga till
God kväll. Började dagen väldigt tidigt, för tidigt med tanke på sömnen. Igår var jag och mamma med Elsa in till Öron-näsa-halsavdelningen eftersom hon har fått så mycket ondare i halsen
Började med att ta ut fläskkarré och låta den vila en timma i rumstemperatur. Sedan gnider jag in köttet med kryddblandningen och låter köttet vila ännu en timma
Pulled pork är ett fantastiskt långkok som ger ett enormt smakrikt och mört kött. Jag vill ha lite mer tryck i Pulled pork så jag tog 2 msk chipotelpasta istället för 1 msk som original receptet föreslog