Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Höstdagar med tid för långkok. Tidigare har jag bara lagat pulled pork i ugnen men så hittade jag ett recept på bloggen Lesscarbs där fläskkarrén får stå och puttra på spisen istället
Här har jag gjort ett smakrikt långkok som kan stå inne i ugnen och laga till sig medan du är ute och åker skidor eller tar en långpromenad i vårvädret
Det är såklart dags att uppdatera er med en massa goda recept, jag tänkte att vi kör igång med ett långkok direkt – perfekt ha i ugnen och sen utfodra hela familjen
Pulled pork ”Afelia” från min långkokbok. Rör om väl och ställ ner grytan på ett underlägg i långkokningspåsen, lägg på tyglocket och knyt till ordentligt
Tror att det kan bli riktigt bra, då den är gjord för långkok. Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Du kanske också gillarPulled chicken – enkelt och gott långkok. Ni har säkert följt ”hypen” med pulled pork osv, idag byter vi fläsk mot kyckling och serverar pulled chicken
Servera med potatis och en god sallad, pulled beef på svenska. Börja med att bryna högreven med smör och rikligt med salt samt vitpeppar så den får färg runt om