Äter man högreven med timjanskryddat vitlökssmör så får man ett piggt och kryddigt tillbehör. Inte så konstigt att jag valde en fin bit högrev för en bråkdel av det priset
Högrev är en härlig råvara, men den behöver tid för att bli riktigt mör. 1 kg högrev - bind gärna upp eller be slaktaren näta köttet. 1 kg högrev - bind gärna upp eller be slaktaren näta köttet
Något liknande tänker jag när det är dags att skära upp den här långbakadehögreven. Men att få högreven – som faller sönder bara man tittar på den – att dela sig i tjusiga bitar, så där snygga som de serveras på krogen… That’s the tricky part
Den här gången fick det bli en fin bit fransyska (har även gjort med högrev), som tillsammans med potatis, morötter, äpplen, öl och en viltkrydda blev en njutbar alltiettmiddag serverad i djupa tallrikar och med både gaffel, kniv och sked som hjälp
Den passar lika bra till långbakad kyckling eller högrev exempelvis. Nu är jag där igen och kan inte låta bli att hacka lite på prefabricerade livsmedel
Patriks långbakade, kremerade högrev till exempel. Nu bor jag inte i närheten av någon fantastisk kötthandlare, så det fick bli en brasiliansk högrev från ICA