Att tillreda en bit ryggbiff med sin fagra kappa på i 75 grader i ugnen till den har fått sin magnifika innertemperatur på 57 grader och sedan steka på en knaprig yta kan höra till något av det bästa som finns
Lågtempererad ryggbif. Ryggbiff har blivit det kött jag oftast köper när jag åker till Thuressons. Innan ryggbiffens tid i huset var det rostas som gällde
Dock kan man bränna på en rejäl skiva ryggbiff på allra hösta värmen men ändå få en saftig köttbit så hur exakt logiken är vågar jag inte riktigt ge mig in på
Dock kan man bränna på en rejäl skiva ryggbiff på allra hösta värmen men ändå få en saftig köttbit så hur exakt logiken är vågar jag inte riktigt ge mig in på
Denna rätt med en lågtempereradryggbiff skulle dock kunna få mig att ge skyhöga poäng. I dag var det en sådan där dag då det fanns lite mer tid än vanligt över vilket brukar resultera i att det händer lite mer saker än vanligt runt omkring här hemma