Lättlagat röd recept

Lättlagad kycklinggryta med tomat och röd lök

Lättlagad kycklinggryta med tomat och röd lök

Finhacka rödlöken och mixa eller mosa cocktailtomaterna och tillsätt dem till kycklingen. 1 röd lök. Börja med att skära kycklingfiléerna i bitar, bryn dem sedan i smör
Krämig lättlagad kycklinggryta

Krämig lättlagad kycklinggryta

1 röd paprika. Strimla kycklingen och stek den i smör, krydda med salt och peppar. Klipp ner bacon i mindre bitar och stek, låt rinna av på hushållspapper
Lättlagad festfilé

Lättlagad festfilé

450 g kycklingfilé Kronfågel 2 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 krm oregano margarin till stekning 1 st burk champinjoner skivade, eller motsvarande mängd färska 1 st paprika strimlad röd 2 dl grädde 4 msk riven ost 4 msk chilisås
Lättlagad thaigryta med kyckling

Lättlagad thaigryta med kyckling

på pad thai 4-6 portioner 4 st kycklingfiléer 2 burkar kokosmjölk (400 ml per burk) 1-3 msk röd curry (beroende på hur stark du vill ha grytan) 2 vitlöksklyftor 1 msk riven färsk ingefära 1 st rödlök 1 röd paprika 1 liten zucchini 2 st morötter 1-2 tsk fisksås (kan uteslutas) 3 kvistar thai- eller vanlig basilika Salt Olja till stekning Gör såhär. Hetta upp olja och stek röd curry på medelvärme i ca 30 sekunder tills oljan får smak från curryn. 1-3 msk röd curry. 1 st rödlök. 1 röd paprika
Lättlagad rödvinssås

Lättlagad rödvinssås

Ingredienser Portioner. ca 3 dl sås 1 grovhackad schalottenlök 1 skivad morot 2 msk smör 1 msk tomatpuré 3 msk rårörsocker 3/4 dl balsamvinäger 4 1/2 dl rött vin 3 msk konc
Lättlagad mustig kycklinggryta

Lättlagad mustig kycklinggryta

1 rödlök, skivad. 1 rödlök, skivad. "Genialiteten ligger i enkelheten" lär någon ha sagt och därmed bidragit till den aldrig sinande källan av bevingade uttryck
Lättlagad räkgryta med curry

Lättlagad räkgryta med curry

Vi åt även tillsammans med vitlöksbröd. 2 st röda paprikor, hackad. På ca 30 minuter kan du servera en god och lättlagad räkgryta med curry
Lättlagad kyckling i långpanna

Lättlagad kyckling i långpanna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st tomat(er) , stora, mogna 2 st rödlök(ar) 1 st röd paprika 1 st gul paprika 6 st kycklinglår , utan skinn och ben 4 st vitlöksklyfta(or) 2 kvist(ar) timjan , några kvistar, färsk 1 tsk paprikapulver , rökt 2 msk olivolja 2 msk balsamvinäger 0 st salt 0 st peppar Köp receptet

Sandras röda linssoppa

I somras efterlyste vi recept med röda linser och Sandra bidrog med sin “solklara favorit”. 1 gul lök paprika/chili-pulver 3 dl röda linser 1,2 liter vatten 2 buljongtärningar (grönsaks) 1 burk krossade tomater 3 potatisar (2 enligt originalreceptet) 2 morötter (1 enligt originalreceptet) peppar persilja creme fraiche Hacka löken och fräs i lite olja i bottnen på kastrullen. 3 dl röda linser
Lättlagad het vegetarisk gryta

Lättlagad het vegetarisk gryta

1 röd paprika. 1 liten röd chili. 2 dl röda kidneybönor (ca 125 gram). 1 röd paprika. 1 liten röd chili. 2 dl röda kidneybönor (ca 125 gram)
Lättlagad kycklinggryta med grekiska smaker

Lättlagad kycklinggryta med grekiska smaker

2 röda paprikor. 2 dl rödvin. Häll på rödvin och buljong, låt puttra i 10 minuter. Snabb kycklingrätt. Jag får ofta frågan vad jag gör av allt kycklingkött som blir när jag kokar kycklingbuljong
Lättlagade salladssåser

Lättlagade salladssåser

1 röd paprika. 1 röd paprika. LÄTTLAGADE SALLADSSÅSER. En god dressing kan göra vilken sallad som helst till en smakupplevelse
Lättlagat – Tagliatelle med fläskfilé, champinjoner & vitt vin

Lättlagat – Tagliatelle med fläskfilé, champinjoner & vitt vin

½ röd chili, tunt skivad. Tummen upp så himla gott och lättlagat. ½ röd chili, tunt skivad. Jag unnade mig själv två böcker på årets bokrea [även om det fanns några fler jag hade kunnat shoppa loss på] och en av dem är Markus pasta innehållandes en hel hop med pastarecept, underbart presenterade med bilder som får i alla fall mig att vilja laga nästan allesammans, recept som är enkla att förstå och troligtvis inte heller särskilt svårlagade [i alla fall är det den känslan jag fått när jag läst nästan vartenda ett av bokens recept och jag älskar den känslan], och troligtvis urgoda skapade utav Markus Aujalay