Skala och hacka ägget och fördela det över fisken. Är fisken djupfryst, tina den så att du kan skära fiskblocket i ca 2 cm tjocka skivor. Låt fisken sjuda under lock ca 10-12 minuter
Lättlagad asiatisk fisk. Ibland kan just torsk vara lite svår att få till smaken på, det smakar liksom lätt mycket fisk om man inte får till kryddningen
Servera den frasiga fisken med mos. Lägg fisken i en ugnsfast form. Toppa fisken med blandningen. Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken
Skär fisken i bitar och lägg i smord eldfast form, salta och peppra. Vispa ihop grädde, aivar relish samt blanda ner persiljan och häll blandningen över fisken
Som om av en ren händelse, eller kanske är det ett lyckokast, så sitter vi på ett finfint recept på en lättlagadfiskgratäng med få ingredienser - säg visst är det väl ett märkligt sammanträffande