Lättare än så här kan man knappast tillaga kycklingfilén. 4 stora, fina kycklingfiléer2½ - 3 msk Italiensk kycklingkrydda - The Spice Tree1 dl grädde1 dl Turkisk yoghurt eller crème fraicheca 1 dl blandade, kärnfria oliverPutsa kycklingfiléerna, och lägg dem i en smord ugnsform
Till kycklingen serverade jag en blandsallad och den goda lättgjorda kalla sambalkrämen. Kyckling är alltid populärt hemma hos oss, oftast äter vi nog kycklingfilé men hel kyckling blir det också då och då
Tänkte därför passa på att tipsa om en jättegod och lättgjord sommarkaka. Tinade upp kycklingfiléer och stekte upp dem till lunch och gjorde en jättegod sallad
En synnerligen snabblagad och lättgjord maträtt som inte krävde alldeles för mycket arbete, vi förenklade det dessutom ytterligare genom att använda burkad svamp istället för färsk och därmed slapp vi skiva dom